Нашата версия включваше пилешко и наденица на Andouille.

Нашата версия включваше пилешко и наденица на Andouille.

Новото возене на Birch!

Нашите съседи бяха завършени с уютното си купе, което имаха за около 8 години и щяха да го поставят до бордюра. Той беше покрит с кал, паяци и листа. Thomas Pressure го изми (представете си, че в слънчеви очила се забива, за да „виждаш ме, докато той се измива) и го направи почти добър като нов за бреза!

Предполагайте кое дете се опита да играе с него Първи

Влаковете

Говорете за играчките, които се използват добре – влаковият комплект е бил нонстоп!

и OMG възглавничките! Този лош диван.

вафла за вафли

О, кипенето на прясно вафлено тесто върви на горещо желязо! Имахме остатъци от плажа, който замръзнахме и донесохме у дома. Колко хубаво беше да имаш редовно сряда сутрин! Особено с Juicy Peach.

новите продукти за устни на BeautyCounter!

Гласът за устни и чисти червила просто получиха опресняване: Отвъд гланц и чист гениален червило получи преобразяване!

Отвъд Gloss

девет нови нюанса на Beyond Gloss в нови опаковки. Пчелен восък, восък от канделила и органичен карнауба восък осигуряват нелеп текстура + овлажняване, пигменти, обгърнати в рициново масло за плавно нанасяне и дори цвят, семенно масло от джойоба за ултра кушино

Запознайте се с ежедневното си червило. Червилото за кондициониране на чисти гении е балсам за кондициониране, който осигурява пръст на цвят. 10 нюанса с магнитно затваряне. Обичам цвета на палисандровото дърво заедно с розови и клонки, дългогодишни фаворити в чисто нови опаковки.

И двете имат отговорно снабдена органична ванилия

Ваниловината индустрия е исторически известна с проблемите на правата на човека. Новият доставчик на собственост на BC помага да се гарантира, че използваната ванилия е висококачествена и отговорно-тя е сертифицирана за екоцерт органично. Нашите продукти също се сертифицират за зайче, а чистите червила са вегански.

Ако имате въпроси или се нуждаете от помощ за избор на продукт, попълнете този формуляр за грижа за кожата.

Ако поставяте и Поръчайте над 100 долара, надстройте до Band of Beauty и ще получите безплатна маска с дървени въглища в пълен размер и безплатна доставка.

Батман удари отново

Следвайки големите си стъпки на Bros. Мислите ли, че тази година ще има Хелоуин ????

кажи ми какво е горещо в живота ти?

Още публикации от Kath:

до Тенеси ние ние ние Вървете!

с твърде малко сън и торбичка с пухчета!

В бързането си да напуснем тази сутрин, напълних два буркана с последното от нашето кисело мляко, банан и слънчогледово масло. Добавихме Cville Cluster и Puffins на пътя.

Иска ми се да имам гореща напитка.

7 часа в колата днес … Слушане на Bossypants на аудиокнига! Засмях се на глас поне веднъж глава. Обичайте Тина Фей!

Честит уикенд.

Вече ми липсва къщата!

това!

Още публикации от Kath:

Защото трябва да намерите забавление в малкото Неща …

[Мат наистина ме тласна на тази количка през нашия паркинг – ние наистина се нуждаехме от тежест за картона, така че да не отлети !!]

всеки Време, когато отида в пекарната, за да работя, имам чувството, че постигам толкова много. Обичам да правя ръчен труд. Толкова е възнаграждаващо!

Когато стигнах до пекарната, намерих Карън и нейната приятелка Трейси и отидохме на разходка, за да се възхищаваме на къщите в центъра на града, преди да започна да работя с Мат. Беше хладно, но толкова хубаво! [Карън поздравява и тя се чувства добре тази седмица и помогна през целия ден да се разопакова!]

След като се върна, се справих с разопаковането на тонове кутии с малки програми. Намерих измерване на чаши и шпатули и ножове и всякакви малки неща, които нашият брокер на оборудване беше изпратил!

плюс вани, които организирах

и където сега имаше 100 кутии, има Просто почистване на консумативи!

Мат сглобени столове

и прекара цял ден на тези рафтове

и правеше хладилни неща ..

Обичайте нашите Подове !!!

Също така влюбен в нашите рециклирани стъклени броячи !!

Това се случва утре:

Обядът ми беше толкова пълнещ и работихме до около 6 Когато Мат обяви, че гладуваше. И така, аз се прибрах вкъщи, докато шофирахме и се разделихме у дома.

Тази вечер трябваше да имаме торти от сьомга, но си дадохме нощта и вместо това излязохме за пица. Майка ми ми каза, когато бях в стажа си: „Има моменти, когато яденето навън има смисъл.“ Бих казал, че тази седмица е достатъчно заета, за да брои. И така, ние излязохме без вина!

прах се, червило и омагьосано и никога не бихте разбрали колко съм мръсен!

Взехме невероятната табела за хумус, която да споделим за ‘ Курс за салата

Имах две невероятни пухкави скара на скара и вилици на зеленчуци и маслини

и да споделя – специалната песто пица с портабели, артишок, домати, козе сирене, песто и Mozzarella

Имах две от тези лоши момчета – Yum !!!

Не си ли обещах някаква R&R тази вечер? Gossip Girl очаква !!!

още публикации от Kath:

Време за окончателната актуализация на кухнята! Вижте част I и част II Първо!

Оставих всички вас с куп вълнуващи преди + след

Това!

Готовата кухня беше невероятна и Не бихме могли да бъдем по -щастливи !! Имаше само 3 довършителни щрихи, които трябваше да бъдат направени. ; Те хвърлиха златен блясък около кухнята и винаги ми се чувстваха някак остарели. (Човек нашата кухня беше толкова цветна! Времената са се променили …)

Въведете чисто новия ни персонализиран римски нюанс !!

Той е направен от burlap (= супер евтин) с a бяло ленено ивица. Направих го от местна шивачка Карън, препоръча Кати Марес. Иска ми се да взема кредита, но малко дете + повече от 1 ред стихи беше малко над главата ми. Кати свърши красива работа и аз съм много доволен от това как се оказа.

Това, което най -много обичам в него, е, че наистина дава известна височина на кухнята. Никога не бих си помислил, че нюанс ще направи това, но го прави. Цялото пространство се чувства по -зряло. И булката наистина го затопля.

Бях притеснен, че ще загубим светлина, но това изобщо не беше така. Сянката, която се обличаше, но все пак позволява на много светлина независимо дали е нагоре или надолу (въпреки че винаги е нагоре през деня)

работи като набор от щори и имаме ясна вратовръзка за Допълнителен висящ шнур през деня.

Burlap също перфектно съвпада с новите ми корици на възглавници за дивана!

Купих двойката на Etsy със сертификат за подарък, който сестра ми даде за рождения ми ден от магазина на Bouteille Chic. Те бяха точно това, което търсех за новото пространство – ярко, плажно модерно с нотка на селска къща.

Преди:

След:

и сега!

Преди няколко уикенда нашият добър приятел, партньор на бира и бивш служител на пекарните Джеф дойде да приготви буря. Съпругата на Джеф работи върху медицинската си резиденция извън града няколко седмици, така че решихме, че груповата вечеря ще направи самотен уикенд по -празничен.

Джеф смеси гъбите и тестото си за няколко месеца, докато той беше Търси работа, след като той и съпругата му се преместиха във Вирджиния. Той всъщност има докторска степен по музика! Бяхме щастливи и тъжни, когато той напусна пекарната за музикална позиция на музика.

Преди да дойде в Шарлотсвил, Джеф прекара повече от десетилетие в и около Ню Орлиънс. Той беше в Луизиана, когато Катрина изсипа на брега през 2005 г. и той беше планирал да измъкне бурята у дома, докато молба в последната минута от майка му (която се казва, че Катрина) го изпрати на север. Както се оказа, къщата на Джеф в Слидел напълно се наводни. Той загуби всичко в урагана, но се върна и се възстанови.

Докато изучаваше музика в LSU, Джеф се нуждаеше от работа, за да помогне за плащане на сметките и беше нает като готвач. Първото ястие на Cajun, което научи да прави, беше пилешки сос Piquante. По -късно той овладява всички страхотни ястия на Каджун, включително Джамбалая. Много Jambalayas съдържат парчета месо от ястията на седмицата, често пилешко и патица. Нашата версия включваше наденица с пилешко и андуло.

Може би се чудите как убедих Джеф да остави лука – един от трите зеленчука в Светата Троица Каджун {лук, чушки и целина. ‘T! Исках ястието да е възможно най -автентично, но го накарах да ги нарязва на собствената си дъска за рязане и да ги приготви, докато не се стоят в ориза; )

Докато ястието отне известно време, за да се свали, рецептата беше изненадващо лесна. И предупреждение: прави огромен съд! Имахме големи порции за вечеря две нощи подред и поне още 6 като остатъци. Тази рецепта храни тълпа. Когато претопихме остатъците, добавихме малко вода, за да рехидратираме ориза – достатъчно, за да го овлажнявам. Ню Орлиънс и усъвършенства рецептата си Jambalaya.

Автор Кат Млад

съставки

1/4 чаша растително масло 1 ½-2 килограма без кости пилешки бедра за пилета24 унции andouille seasag Cored, засята и среден DICE1 чаша целина Стълмас Средно Dice2 Средни чесън Колили с чесън Фино нарязани1 може 10 унция RO-TEL Марка натрошени домати w/ Chiles3 чаши дългозърнести бял ориз12 унция любима бира кафяв але4 чаши ниско-натриев пилешки запас или брошур. 1- 1 ½ супена лъжица S Креолската подправка на Тони Чахер (на вкус- когато е достатъчно солена, тя има достатъчно подправка) няколко шейкове от любимия ви лют сос, ние използваме марка Crystal и марка Louisiana в нашата къща

инструкции

Подправете пиле със сол и черен пипер – кафяво (на половината олио) кафява наденица Andouille в пилешко рендерингд Минути готвене на зеленчуци, в които бира, ro-tel и пилешки запас, донесете на ориз от боид, тони чачър и лют сос, разбъркайте- намалете до къкрите (ниско) покритие, гответе за тридесет минути, не се бъркайте

аз абсолютно Обичаше Джамбалая и Андуй наистина направи ястието. Той не само добави допълнителен слой подправка, но и ритникът от подправките остави устата ми едва в огън и развълнуваше цялото хранене.

Попитах Джеф дали е подходящо да се насладите на моята джамбалая с капчица на обикновено кисело мляко. Отговорът му: „Абсолютно не“. Ха!

И накрая, това беше първият ми път, когато опитвам лютния сос от кристал Луизиана. Човек беше добре! Много по -добре от Cholula, Frank’s и Tabasco, според мен.

Това горещо + сочно бебе казва опитайте тази рецепта!

Още публикации от Kath:

Завърших последния ми изпит !!!! Последен проект, който ще бъде включен !! Всичко, което стои между мен и стажа, е 3 финала. Просто тестове. Вероятно бих могъл да ги взема утре и да се справя добре! Жалко, че трябва да изчакам 2 седмици за последното от тях.

Продадох стереото си в списъка на Крейг! Пълна цена! Вземете този човек, който каза, че никога няма да го продавам. И аз имах интерес към производителя на капучино.

днес следобед имах.best.snack. Плодове + гранола + мляко/кисело мляко се нагряват заедно в микровълновата. Нямам охладени закуски покрай Деня на благодарността. Това беше малка органична круша с ~ 1/2 чаша мляко и няколко супени лъжици микс гранола.

Няколко часа по -късно ние разбихме малко вегетарианска супа от бутер + зеле с ябълка!

Започнахме с печене на бутер във фурната за 45 минути. Това спести време и усилия за много нарязване на сурова, твърда тиква. И това също означаваше, че не е нужно да пюрираме супата, защото тиквата беше толкова мека.

Сотирахме 2 моркова, 2 целота и три скилидки чесън в някакъв спрей за готвене и след това добавихме това:

след това нарязана ябълка. ;

гарниран с канела!

Твърде много чесън !! Но все пак имаше добър вкус. Никакви вампири няма да се приближат до мен тази вечер!

нейните + хрупкавите му страни

четири готини неща

grooveshark. Слушайте всяка музика, която искате! Готина статия на Back to Basics Food.dailylit вече е Freeeeeee !! музикална музика на Fine Frenzy.

ще се отпуснете + четене.

Още публикации от Kath:

Тази супа е любима! Насладете се!

(p.s. Съжалявам, че видеото се прескача на моменти – нямаме идея защо го направи!)

Още публикации от Kath:

Прекарах The Следобед работа и работа и работа по плащането на сметки и други неща за зряла възраст. Аз съм от онези хора, които просто не могат да се отпуснат, когато имам дълъг списък от неща. Но сега, когато всички навременни са пълни, бих могъл да се отпусна за вечеря [и да се надявам, че останалата част от уикенда!]

Момчетата излязоха да карат колело (и сложиха дупка в гумата на мотора ми !! ) и се прибрах да ме изкушат с вкус на бира. Какво друго е ново.

Тогава те предложиха да приготвят (сглобяват) вечеря, докато Карън и аз се отпуснахме малко. Карън (свекърва ми) донесе супа от вкъщи, за да направи живота ни малко по -лесен. Сдвоена открийте тази информация тук с обикновена салата и домашния й царевичен хляб, това беше фантастична вечеря.

Супата беше основна яхния от говеждо месо. Имаше добър вкус, но се интересувах повече от зеленчуците и хляба през тази лятна нощ, така че не го довърших съвсем

Нашата салата имаше спанак, козе сирене, домат на наследство, сусамови бадеми и светлина Оцер/дресинг на зехтин.

Устата ми обичаше 1,25 парчета царевичен хляб, нахранена!

Drizzled в мечка специалност

бира + лимон H2O

Страхотни бисквитки за прибиране на реколтата бяха закъсани за десерт!

Вечер = Онлайн телевизия, Книги, компания!

Още публикации от Kath:

Прекарахме много време на предната веранда този уикенд! Петък + събота и двамата имаха красиво време и прекарахме много от уикенда, просто се мотаехме у дома. Бреза го обича там!

Това!

петък

В петък отидохме за бягане на количка, която ни доведе до центъра на града и имах идеята да взема Някаква сладолед за торта за рожден ден за Томас. Sprinkles #1.

Mazen беше в Мат за през нощта (всъщност бяха в петък след пет, които се наслаждаваха на пица + музика) и имахме обикновена малка нощ у дома. Б взе следобедната си котка дрямка на Томас, докато се разтърсихме.

отпива! Най -добрият час.

Имахме остатъци салати за вечеря, за да запазим нещата лесни. Изкушението за излитане обаче беше силно!

зеленина, домашен дресинг, пилешко месо, салата от леща с сладък картоф.

петък вечерите са за бани за балончета!

и Не за работа! Но исках да поставя финалните щрихи в тази галерия „популярни публикации“, която създадох на тази страница.

Contents