Твір На Тему «літній Відпочинок»

Цілий день про ловили рибу, я сам зловив eight штук, тато звичайно більше. Приїхавши нам мама її посмажила і ми влаштували свято. Несподівана зустріч, твір-розповідь На день народження мені батьки подарували собаку.

Якби знала що він буде сидіти то купили б. Бо ті що я бачила в нас в магазинах не розкладалися. В нашому місті взагалі не бачила щоб діти їздили в автокріслах. По-друге, мого приїзду там дуже чекають мої друзі. Ми бачимося з ними тільки під час літніх канікул.

» – кричав він, але кошеняти не було. Моя родина (твір-розповідь) Що таке сімейна реліквія? Це річ, свято збережена як пам’ять про минуле. Такою реліквією став для нашої родини ukrainochkahotel.com звичайний учнівський альбом для малювання. Тільки в ньому замість малюнків були записані спогади татових і маминих батьків – моїх дідусів і бабусь – про наших дідів-прадідів.

А ось робота на городі викликала менше захоплення. Особливо вражають каскади водоспадів, що впадають у річку Дземброню. Висота найвищого 10 м, а загальна висота каскаду — близько 100 м. Їхня відстань від села приблизно 5 км. Якщо захочете зустріти світанок — підніміться на гору Вухатий камінь чи на Смотрич. У селі добре розвинутий зелений туризм.

Який варіант обрати залежить тільки від вашого внутрішнього бажання. Можливо, ви відвідали літній табір і знайшли нових друзів? Розкажіть про досвід життя разом з однолітками та далеко від батьків. Впевнені, у такому разі ви зможете описати й труднощі, які у вас виникали, і те, що викликало суцільне задоволення. Якщо ви їздили в гори, то зможете більше розповісти про природу. Поділитися досвідом ходіння у похід, ночівлі в наметі та приготуванні їжі на багатті.

Ми зібрали наші рибальські снасті й пішли до річки. Тато попросив сісти на весла й розпустити вудку, поки він приготує […]… Твір на тему “Спосіб життя моєї родини” Моя сім’я складається з чотирьох осіб – батьки, старша сестра та я. Ще у нас є бабусі, дідусі, дядьки й тітки (ще й їхні діти). Чесно кажучи, ми іноді ведемо безладний спосіб життя, якщо можна так сказати.

де я люблю відпочивати влітку і чому

Вочевидь, зовсім не те, що кожного дня надворі тепло, сонячно, не йде дощ… Такого просто не буває. Змінюються пори року – міняється погода, в одній півкулі стоїть літо, в іншій – зима, а десь на полюсі взагалі вічні холоди. Як я розумію, тут йдеться про те,… Відпочинок біля моря (твір-розповідь) Минулого літа мені пощастило відпочити біля Каспійського моря.

Так і з’явилось це надзвичайне місце із трьох озер. 2) Щороку я їжджу на літні канікули до бабусі. Це літо було просто чудовим. Майже весь час я провів на дачі у бабусі. У неї у дворі живе німецька вівчарка по кличці Барс.

У всіх знизились бюджети, скоротилася кількість інтеграцій, всі відновлювалися поступово. Пожежа, твір-розповідь У нашому багатоповерховому будинку живе хлопчик Михайлик. На день народження йому подарували кошеня. Руденьке, а на сонці його шерсть переливалася і палахкотіла жовтогарячим вогнем. І Михайлик назвав своє кошенятко незвичним ім’ям Пожежа. Наступного ранку хлопчик не знайшов свого вихованця у кімнатах.