Чоловічі кросівки купити в Україні ціна в інтернет магазині

Взуття нейтрального кольору можна поєднувати з куртками, пальтами та жилетками. Введіть електронну пошту щоб підписатися на онлайн-повідомлення від магазину Original Style. Безкоштовна доставка замовлення при купівлі товарів на суму 2500 гривень або більше. Хороше взуття для щоденної експлуатації складається з натурального та повітропроникного матеріалу. Забезпечує стійкість та не викликає дискомфорту після багатогодинної ходи. Ми пропонуємо зимові кросівки від відомих виробників. Зазвичай це високі утеплені моделі, що закривають щиколотку.

  • Кросівки – це без сумніву трендовий та модний елемент стилю, так як кожному сьогодні потрібне комфортне та легке взуття, яке не виходить з моди.
  • Адже ця універсальна модель підійде під будь-який наряд.
  • Загалом, чоловічі кросівки бувають різних стилей та кольорових варіантів, тому можна обрати декілька пар для створення модних образів.
  • Кросівки – це взуття, яке вже давно стало необхідністю для більшості чоловіків.

Тому кожна пара кросівок, яку ми пропонуємо, поєднує в собі якість, комфорт та оригінальний дизайн. Ви зможете відчути на собі, як комфортно можна проводити час у нових кросівках. Відвідайте інтернет-магазин чоловічих кросівок та оберіть собі підходящу пару на кожен випадок за найкращою ціною! Незалежно від обраного способу замовлення, ми потурбуємося про доставку товару в інші міста України. Кросівки для занять в тренажерному залі відрізняються простою конструкцією. Підошва у таких моделей плоска, без додаткових вставок, але має виражений рельєф, для поліпшення стійкості під час силових і кардіо тренувань. Хороші кросівки для залу обов’язково надійно фіксують ногу.

Популярні питання про кросівки

Висота таких моделей доходить до щиколоток, фіксуючи стопу і захищаючи від вивихів і розтягнень. Матеріал повинен бути стійкий до різких рухів, які природні в процесі гри. Серед продукції бренду Scott ідеальні кросівки зможуть знайти любителі довгих дистанцій по пересіченій місцевості. Для цієї мети ідеально підійдуть супер легкі кросівки з рельєфним протектором, підошвою з кінетичної піни, що амортизує та зберігає енергію. Верх виконаний із легкого синтетичного матеріалу, який забезпечує циркуляцію повітря.

кросівки для спорту чоловічі

Етиленвінілацетат (ЕВА) – легкий пористий полімерний матеріал з чудовими амортизуючими властивостями. Взуття з підошвою з ЕВА мало важить, добре гасить ударні навантаження. Теплоізоляційні властивості цього матеріалу вищі, ніж у гуми. Верх бігових кросівок виготовляється із сітчастого матеріалу https://pravda.cn.ua/pro-vidomij-ukrainskij-proekt-kosmolot/ — він забезпечує хороший повітрообмін, відведення вологи. Підходять під брючні костюми, пальто, коктейльні сукні, під одяг в спортивному стилі. Великий вибір забарвлень, повний розмірний ряд подарують свободу вибору. Тепер Ви зможете отримувати актуальну інформацію про наші акції та знижки.

✅ Які товари розділу Брендові чоловічі кросівки найпопулярніші в 2024 році

За додатковою інформацією звертайтесь до працівників магазину. Вибір таких деталей найчастіше залежить від призначення взуття. Взувайте білі чоловічі кросівки з джинсами, штанами карго та джоггерами. Нагору підійдуть футболка, вільна сорочка, худі чи светр.