Юридична Консультація В Києві, Задати Питання Юристу Онлайн, Ціни

Юридичну консультацію надають правники з як мінімум 10-річною практикою, яких обирає Дом юриста. Це спеціалісти провідних юридичних компаній країни, які допоможуть у вирішенні найскладніших юридичних кейсів. Повідомлення про відповідь юриста прийде на вашу пошту. Онлайн-консультації та практична допомога у правовій організації законного майнінгу криптовалют, вивчення і поширення технології блокчейн.

онлайн юридична консультація

Вона створена для того, щоб юридична допомога населенню та бізнесу стала ще більш доступною клієнтам, які користуються ресурсом. Безкоштовна консультація з юристом – лише одна з послуг. На сайті можна замовити послуги юриста або адвоката, почитати, як були вирішені аналогічні ситуації, дізнатися актуальні новини галузі. По-третє, якщо виходити із реальної цінності (а не ціни) юридичної консультації для клієнтів, то сума в 100 гривень може не враховуватися взагалі.

Порядок Обращения Взыскания На Квартиру, Которая В Зало

У чому користь від звернення за допомогою до юристів? Те, що ви будете шукати кілька днів, юрист розповість вам за кілька годин. Те, чого будете домагатися місяцями, юрист зможе зробити за тиждень. Не знаєте, де шукати відповіді на правові питання? Юридичні консультації дозволять розібратися з багатьма правовими труднощами і питаннями, які виникають в процесі управління бізнесом і в повсякденному житті в цілому.

  • І саме цими мотивами вони керуються, пропонуючи безкоштовно проконсультувати громадян.
  • Це ще один зручний спосіб допомоги клієнтам.
  • В Європі, наприклад, вже давно знайдено рішення, коли кожен може отримати кваліфіковану юридичну консультацію онлайн, не виходячи з дому.
  • Будучи відданими своїй роботі, ми точно знаємо, що значить бути жертвою і наскільки важливо для клієнта відчувати себе в безпеці.

Існує й думка, що клієнту від безкоштовної юридичної консультації потрібні лише вказівки на необхідні норми законодавства (до речі таким підходом часто керуються онлайн – консультації). Надалі він сам може розібратися в ситуації. Але для більшості такий підхід може виявитися пасткою. Зіткнувшись з масивом законодавчих норм, людина ризикує ще більше заплутатися. Крім того, на жаль, в наших реаліях, одне – це закони, писані на папері, і зовсім інше – їх правозастосування.

Приклади Послуг Онлайн Юриста

На практиці розподіл здійснюється на підставі наказу про зарахування до ВУЗу та рішення деканату факультету. Порядок безоплатної приватизації земельних ділянок громадянами визначено статтею 118 Земельного кодексу України. У нашій компанії працюють фахівці юридична консультація різних профілів, тому ви можете поспілкуватися з конкретним адвокатом, компетентним з вашого питання. Також ми тут не будемо торкатися громадських організацій, юристів-волонтерів, державних органів влади. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів.