Як відкрити бізнес під час війни та отримати кредит під 0%

Від 24 січня 2020 року, яка передбачає надання фінансової держпідтримки суб’єктам підприємництва шляхом здешевлення вартості кредитів. 24 червня з’явилася інформація про те, що Кабмін запускає програмубезповоротних грантів. Фінансування можуть отримати підприємства у сфері деревообробки, меблевого виробництва, металообробки, агропереробки, виробництва будматеріалів тощо. Підласа вважає, що уряд має подумати над тим, щоб кредитувати на релокацію бізнесу, бо перевозити виробництво не є дешевим. Програма стосується підприємств, виробничі потужності яких було зруйновано, пошкоджено, або які розміщено на окупованих територіях.

кредит на бізнес під час воєнного стану

Цього дня є безліч різних традицій, безпосередньо пов’язаних з водою. Продовжено термін прийому заяв на грошову допомогу постраждалим від підтоплення. У жодному разі для сигналізування не використовуйте сірники чи запальнички. А коли вас помітили/почули, пам’ятайте, що рятувальникам потрібен час на розбір завалів. Чітко виконуйте їхні вказівки та не втрачайте самовладання.

Які якості роблять під підприємця успішним в умовах війни

На Куп’янському напрямку позиційні бої тривають біля Синьківки та на схід від Петропавлівки. Спроби просування окупантів спостерігаються на всій лінії фронту. Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter. Г) особи, які перебувають у полоні, особи, з якими втрачено зв’язок, особи, зниклі безвісти. Штрафні санкції та пеня за невиконання зобов’язань. Скасовано щорічну оцінку стійкості (включно зі стрес-тестуванням) та послаблено вимоги до внутрішнього стрес-тестування банком ризиків. Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Підтримка бізнесу від держави під час війни

Передусім знято обмеження в отриманні державної підтримки стосовно деяких категорій підприємств, які постраждали від бойових дій. Також у межах домовленостей з МВФ, змінами передбачено сфокусувати Програму 5-7-9% виключно на мікро, малих та середніх підприємствах. Всі ці заходи допоможуть не відволікати ресурси банків від основного завдання – кредитної підтримки економіки. Національний банк активно долучився до ініціативи розширення державних програм підтримки, зокрема “Доступні кредити 5-7-9” та портфельних гарантій через “Експортне кредитне агентство”. Рішення про видачу кредитів або зупинення цього процесу приймає кожен банк індивідуально. Те саме стосується і заморожування кредитних лімітів.

Кабмін дозволив надавати бізнесу кредити до 60 млн грн під нульову ставку на час війни

Воєнний стан, без сумніву, впливає і на трудові відносини між роботодавцем та працівником. Так, зокрема, частина людей виїхала за кордон або в інші безпечніші міста України. У зв’язку з цим роботодавець може видати наказ про запровадження дистанційної роботи на період воєнного стану. Якщо такий суб’єкт господарювання до переходу на сплату єдиного податку був зареєстрований платником ПДВ, то його реєстрація не анулюється, а призупиняється. Відповідно протягом цього https://obyava.ua/ua/blog/topovi-virobniki-produktiv-dlya-gemblingu.html періоду такий платник не зможе нараховувати ПДВ, а також формувати податковий кредит за операціями з постачання товарів та послуг. Тому перехід на таку систему оподаткування може бути невигідним, наприклад, для експортерів товарів. Однією з найбільших змін щодо сплати податків в період воєнного стану є можливість платникам податків, які перебували на загальній системі оподаткування, перейти на третю групу єдиного податку і сплачувати єдиний податок за ставкою 2%.

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на “Firtka.if.ua”. Відмінним є лише відсоток мешканців східних та центральних регіонів, що не погоджуються з необхідністю відкрити журналістам доступ до парламенту та відновити онлайн-трансляції телеканалу “Рада”. «По ідеї від Шурми (заступник глави Офісу президента Ростислав Шурма, — ред.) бронювання за податки 6 тисяч +, про яку писав Forbes та інші ЗМІ, вже в ОП відмовились. Сподіваюсь не треба пояснювати причини і чому одразу ця ідея була дуже, мʼяко кажучи, дивною», — зазначив народний депутат. Шість населених пунктів, де відбуватиметься комплексне відновлення за новим принципом. Які документи дозволено, а які заборонено відправляти за кордон поштою.