«Ігри, у які грають люди» Ерік Берн ⭐ Скачати безкошковно книгу українською мовою

Берн грає в письменника, ліпить книжки з психології, навіть не намагаючись обтяжувати себе розумними висновками. Гра – це визначальне значення для будь-якої дії. Футбол – гра, сім’я – гра, робота – гра, політика – гра, самогубство – теж свого роду гра. Берн наголошував на людській потребі у визнанні та стимулах, які він називав “ударами”. Поняття “гри” тісно пов’язане з цією потребою, оскільки люди часто беруть участь в іграх, щоб отримати позитивні або негативні стимули. Використовуючи даний сайт, ви даєте згоду на використання файлів cookie, які допомагають нам зробити його зручнішим для вас. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994 р.

ерік берн «ігри в які грають люди»

Головна думка книги — те, що люди не є добрими чи злими за своєю суттю, а формуються під впливом оточення та соціального контексту. А ви знали, що тільки близько 10% людей цікавляться саморозвитком? На цьому шляху вкрай важливо постійно підтримувати свою зацікавленість і відкривати для себе нові напрямки.

Про книгу «Ігри, у які грають люди» Ерік Берн

Долучайтеся до нашого затишного Телеграм-каналу, і ми про це подбаємо. Книга, справді, багата на наукову термінологію, різні концепції та теорії. Навіть самі роз’яснення мені доводилось читати зі словником. Така література не для всіх, але точно про всіх і кожного. Книга, яка пояснить вам, чому з вами поводяться так, як поводяться, які моделі «граються». Робота не проста, але якщо ви уважніше звернете увагу на суть, вам відкриється справжній скарб.

«Таємне життя розуму», Маріано Сіґман

Автор описує найпоширеніші з них і дає пояснення, чому вони виникають, як виглядають, за яким сценарієм розвиваються, які «винагороди» люди отримують від них. Такі питання я собі поставила після прочитання книги. Це зовсім протилежне бачення світу у автора, на відміну від Дейла Карнегі, який також досліджував питання спілкування, авторитету в групі та ін. Чи могли ви уявити, що всередині вас живе три людини?

Схожі книжкиУсі

Про книгу «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна говорять по всьому світу. Безліч перекладів та трактувань, найвідоміші психологи радять прочитати її, і у вас є така можливість – https://www.0472.ua/list/409932 зробити це можна завдяки нашому сайту. Ерік Берн, першопроходець у галузі соціальної психології, заглибився у тонкощі людських взаємодій та підсвідомих мотивів, що ними керують.

Доктор Ерік Берн розкриває приховані методи, що впливають на контроль над нашим життям. Ерік Берн ретельно аналізує понад 120 видів ігор, які ми граємо, як самі з собою, так і з тими, хто нас оточує. Він також дає поради для тих, хто бажає навчитися протистояти стратегіям цих ігор, в які нас втягують. Автор допомагає розглянути тонкощі поведінки, позбутися застарілих уявлень у спілкуванні та надає розуміння суті людських дій. Книгу можна завантажити та читати онлайн, і вона залишається популярною та актуальною навіть після майже 40 років з моменту публікації.