«Укрпошта» припинила продавати марку з кораблем у відділеннях, але її все ще можна купити онлайн Мінфін

В “Укрпошті” зазначили, що купити марку можна буде у поштових відділеннях або онлайн-магазинах. До неї також випущено художній конверт та листівку. Крім того, заплановано продаж тематичного товару із зображенням марок. Як раніше повідомлялось, 23 травня відбулося погашення поштових марок “Русскій воєнний корабль… Всьо!” за участю президента Зеленського. Їх уперше продаватимуть на світових майданчиках.

купити марку онлайн укрпошта

Ігор Смілянський розповів про старт онлайн-продажів марки. Передрук матеріалів dev.ua можливий лише за письмової згоди редакції. Знайшли помилку в тексті – виділіть її та натисніть Ctrl+Enter. Усі матеріали, представлені у відкритій частині цього інформаційного ресурсу, розміщуються із затримкою близько 15 хвилин.

Фото-матеріал

У пресслужбі компанії заявили, що 2022 став для нашої країни роком тривожних ночей та болісних втрат, роком запеклої боротьби та сміливості. Територія охороняється, а паркомісця облаштовують із запасом. У таких житлових комплексах будують тенісні корти, басейни, супермаркети, приватні школи тощо. У Києві один квадратний метр такого житла коштує в середньому 98,8 тис. Власник веб-сторінки в розділі Я-Корреспондент є автор публікації. Даний ресурс — для користувачів віком від 18 років і старше.

Іспанія надіслала до України чотири танки Leopard 2A4

У новобудовах є великі підземні паркінги, з одним паркомісцем на квартиру. Зазвичай такі будівлі охороняються, є консьєрж, покращені дитячі майданчики, а для догляду за територією наймають садівників. Мешканці столиці в середньому платять 57,7 тис. У Києві середня ціна за квадратний метр у “економі” становить 27 тис. Однак купити https://radiotrek.rv.ua/news/nayochikuvanishi-igri-2023-roku.-na-geymeriv-chekaie-chimalo-syurpriziv-foto_310442.html марки можна тепер і в онлайн-магазинах. При використанні матеріалів сайту обов’язковою умовою є наявність гіперпосилання в межах першого абзацу на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням бренду видання AIN.UA. Матеріали з позначками «Новини компаній», «Анонси», «Акції», «Блоги» та PR публікуються на правах реклами.